Apple brengt derde betaversie van Mac OS X 10.6.5 uit

Apple heeft de derde betaversie van Mac OS X 10.6.5 uitgebracht. De betaversies bevatten momenteel een bekend probleem. Op het moment dat de virtualisatiesoftware van href="http://www.vmware.com/nl/">VMware</a> is geinstalleerd kunnen USB-apparaten stoppen met werken zodra de Mac uit de slaapstand wordt gehaald. Dit blijkt uit een nieuwsbericht van <a href="http://www.appleinsider.com/articles/10/08/26/apple_fixes_freezing_issue_with_firmware_update_for_15_inch_and_17_inch_macbook_pros.html">Apple Insider</a> op basis van gebruikers van de beta 3.

De groep met gebruikers die aangeven dat er problemen zijn met de USB-apparaten vragen Apple in de laatste betaversie van Mac OS X 10.6.5 extra aandacht te geven aan iCal, Mail, USB-apparaten, QuickTime, Time Machine en 3D prestaties. De laatste betaversie draagt de tag 10H531.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000