Wireless usb-hub eindelijk verkrijgbaar in Amerika

© CIDimport

Wireless usb-hub eindelijk verkrijgbaar in Amerika

Geplaatst: 6 december 2006 - 08:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:41

Redactie

Na maanden van beloftes is het eindelijk zo ver: Belkin heeft een wireless usb-hub klaar voor verkoop. De Belkin Cable-Free USB Hub werkt met de ultra-wideband (uwb)-techniek om van het snoer tussen computer en usb-apparaat af te komen. Belkin belooft dat alle usb-apparaten gewoon werken via de wireless verbinding.

Wireless usb-hub eindelijk verkrijgbaar in Amerika

Na maanden van beloftes is het eindelijk zo ver: Belkin heeft een wireless usb-hub klaar voor verkoop. De Belkin Cable-Free USB Hub werkt met de ultra-wideband (uwb)-techniek om van het snoer tussen computer en usb-apparaat af te komen.

Belkin belooft dat alle usb-apparaten gewoon werken via de wireless verbinding. Dit geldt dus ook voor printers, portable media devices, scanners, cd-branders, etcetera. De usb-hub heeft een theoretische snelheid van 480 Mbps (hetzelfde als de usb2.0-standaard) en zou tot op 10 meter afstand moeten werken. De hub wordt eerst in Amerika geïntroduceerd, voor $199.99. De hub biedt voor dat geld vier usb-poorten en een wireless dongle.

Belkin Cable-Free USB Hub

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000