Windows 7 heeft al marktaandeel van 6%

© CIDimport

Windows 7 heeft al marktaandeel van 6%

Geplaatst: 17 december 2009 - 08:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:22

Redactie

Het lijkt erop dat Windows 7 meer dan goed wordt ontvangen door Windows-gebruikers: inmiddels heeft Microsofts nieuwste besturingssysteem al een marktaandeel van 6%. Oftewel: van alle computers ter wereld draait inmiddels 6% al op Windows 7... Afgelopen weekend brak Windows 7 door de grens van 6 procent heen, meldt statistiekenbedrijf Net Applications.

Het lijkt erop dat Windows 7 meer dan goed wordt ontvangen door Windows-gebruikers: inmiddels heeft Microsofts nieuwste besturingssysteem al een marktaandeel van 6%. Oftewel: van alle computers ter wereld draait inmiddels 6% al op Windows 7...

Afgelopen weekend brak Windows 7 door de grens van 6 procent heen, meldt statistiekenbedrijf Net Applications. Het bedrijf baseert zich op bezoekgegevens van een aantal grote sites (waarbij ook geregistreerd wordt via welk OS zo'n site bezocht wordt). Opvallend is dat het percentage Windows 7 stijgt op zaterdag en zondag; daaruit blijkt dat het OS vooral op thuiscomputers draait.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000