Website voor supermarktaanbiedingen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 december 2009 - 07:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:18

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen. De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders.

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen.

De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders. Maar ook de vaste prijzen van de actuele aanbiedingen bij andere supermarkten zijn in het overzicht opgenomen. Zo zoekt u voor een artikel eenvoudig de laagste prijs. Vooralsnog beperkt de site zich tot de meest populaire producten. Een totaaloverzicht van alle artikelen in de supermarkt zit er nog niet in.

Niet iedereen is even blij met dit initiatief. Zo stelt Jumbo niet te doen aan aanbiedingen maar alle prijzen laag te houden. Toch wordt ook dit in het aanbiedingen overzicht weergegeven. Alber Heijn heeft geen problemen met de site, als de klanten er tevreden mee zijn, vinden zij het best.

Voor de liefhebbers is er ook een iPhone applicatie die toegang geeft tot de aanbiedingen. Deze app is tot 8 januari 2010 gratis in de App store.

Bron: Nieuwsbank

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000