Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010

© CIDimport

Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010

Desktops & monitoren

Geplaatst: 10 december 2009 - 13:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:27

Redactie

2009 is bijna afgelopen, het wordt dus hoog tijd om alvast eens aan Goede Voornemens te gaan denken. Wat betreft de computer is dat makkelijk: regelmatig back-uppen, af en toe defragmenteren en vooral zorgen dat malware uw systeem niet kan vervuilen.

2009 is bijna afgelopen, het wordt dus hoog tijd om alvast eens aan Goede Voornemens te gaan denken. Wat betreft de computer is dat makkelijk: regelmatig back-uppen, af en toe defragmenteren en vooral zorgen dat malware uw systeem niet kan vervuilen. Komt dat even mooi uit: onder alle mensen die ons voor aanstaande maandag 14 december 10.00 uur een mailtje sturen, verloten we 5x Internet Security 2010 (voor 3 pc's) ter waarde van € 69,99!

UPDATE MAANDAG 14 DECEMBER, 10.03 UUR: DE INZENDTERMIJN IS GESLOTEN. WINNAARS WORDEN LATER VANDAAG BEKENDGEMAAKT.

Met Norton Internet Security 2010 heeft u meteen alles in huis om de computer optimaal te beveiligen: het pakket bevat namelijk antivirus, antispyware, identiteitsbescherming, Norton Safe Web, slimme firewall, antispam en browserbeveiliging.

Symantec maakt voor dit pakket gebruik van een nieuwe techniek, die naar de reputatie van bestanden kijkt. Data van meerdere bronnen zijn het uitgangspunt, waaronder anonieme data die afkomstig is van de ongeveer 35 miljoen gebruikers die hebben aangegeven te willen meedoen aan de Norton Community Watch. De data wordt 'gevoerd' aan de zogenaamde reputatie engine. Deze engine kent een beoordeling (rating) toe aan elk uniek bestand. Bijzonder hierbij is dat het bestand in kwestie niet eens gescand hoeft te worden. De innovatieve techniek baseert de rating hoofdzakelijk op informatie als: de frequentie waarin het bestand voorkomt, de levensduur van het bestand en bron van herkomst. Zodoende ontstaat een uiterst nauwkeurige reputatiescore aan de hand waarvan iemand zelf kan bepalen of hij een bestand wel of niet wil uitvoeren. Stel dat een bestand maar door duizend mensen wordt gebruikt en nog maar drie uur geleden voor het eerst opgedoken is, dan geeft Norton Internet Security 2010 aan dat je een behoorlijk risico loopt door het bestand uit te voeren.

Omdat Norton Internet Security 2010 daarnaast ook werkt met traditionele virus signatures en met heuristics, worden zowel oudere als spiksplinternieuwe vormen van malware zo goed mogelijk van uw computer geweerd. Het pakket is te gebruiken in combinatie met Windows XP, Vista en Windows 7.

Wij geven vijf exemplaren van Norton Internet Security 2010 ter waarde van € 69,99 per stuk weg. Met één pakket beschermt u meteen drie pc's in uw thuisnetwerk. Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 14 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van Norton. Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders worden de vijf pakketten verloot. De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

In verband met de winterstop is dit voorlopig even de laatste Vrijdag, Weggeefactie. 8 januari zijn we weer bij u terug!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000