Steve Jobs op Apples iPod-evenement op 9 september?

© CIDimport

Steve Jobs op Apples iPod-evenement op 9 september?

Geplaatst: 2 september 2009 - 08:09

Aangepast: 23 april 2024 - 08:15

Redactie ID.nl

Er wordt druk gespeculeerd over wat er te zien zal zijn op het aangekondigde iPod-evenement op 9 september in San Francisco. Net als over het wel of niet aanwezig zijn van Apple topman Steve Jobs. Volgens analisten is de kans op de aanwezigheid van Jobs klein.

Er wordt druk gespeculeerd over wat er te zien zal zijn op het aangekondigde iPod-evenement op 9 september in San Francisco. Net als over het wel of niet aanwezig zijn van Apple topman Steve Jobs. Volgens analisten is de kans op de aanwezigheid van Jobs klein. Het zou een welkome verrassing zijn, maar wordt niet verwacht.

De laatste voorspellingen zijn, dat Jobs niet persoonlijk de nieuwe iPods zal onthullen. De "key-note speach" zal door Phil Schiller, Apples senior vice precident marketing, worden gedaan.

Verwacht wordt de te presenteren nieuwe iPods camera's zullen hebben en ook zal iTunes versie 9 gepresenteerd worden die beschikt over sociale netwerkfunctionaliteit.

Niet verwacht wordt, de aan heftige speculaties onderhevige tablet(-pc), die Apple in ontwikkeling zou hebben. Deze wordt niet voor begin 2010 verwacht. We zijn benieuwd.

Via: AppleInsider

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten