Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet

Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 maart 2006 - 11:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Een Amerikaanse internetter is niet blij met Thunderbird, het emailprogramma van de makers van Firefox. Dankzij Thunderbird heeft zijn vriendin het namelijk uitgemaakt..."Vorig jaar ging mijn vriendin, met wie ik toen al 15 maanden een relatie had, op vakantie naar Zuid-Amerika," vertelt de man.

Spamfilter zorgt voor liefdes-verdriet

Een Amerikaanse internetter is niet blij met Thunderbird, het emailprogramma van de makers van Firefox. Dankzij Thunderbird heeft zijn vriendin het namelijk uitgemaakt..."Vorig jaar ging mijn vriendin, met wie ik toen al 15 maanden een relatie had, op vakantie naar Zuid-Amerika," vertelt de man. "Ze wist dat ze niet overal bereik zou hebben, maar beloofde me zo snel mogelijk te bellen." In plaats van te bellen stuurde het meisje haar vriend echter een mailtje. Maar omdat Thunderbird dat rechtstreeks naar de afdeling 'spam' verwees, kreeg haar vriend het niet onder ogen. Het meisje, dat geen antwoord kreeg, stuurde nog een mailtje, en nog één, en nog één. Daarna hield ze het voor gezien. Toen ze terugkwam was haar vertrouwen zo beschadigd, dat ze de relatie uitmaakte, ondanks het verweer van haar vriendje dat Thunderbird de schuldige was.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000