Samsung presenteert Galaxy Spica

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 november 2009 - 11:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:46

En weer lanceert Samsung een Android-smartphone: de Galaxy Spica, het kleine broertje van de Galaxy. Nieuw is de ondersteuning voor DivX. Met DivX is bestandsformaten converteren zo gepiept. Lekker makkelijk. Afgezien hiervan is er weinig nieuws onder de zon. Zoals we van een degelijke smartphone mogen verwachten, moet snel mobiel internetten mogelijk zijn met de 800MHz processor.

En weer lanceert Samsung een Android-smartphone: de Galaxy Spica, het kleine broertje van de Galaxy. Nieuw is de ondersteuning voor DivX.

Met DivX is bestandsformaten converteren zo gepiept. Lekker makkelijk. Afgezien hiervan is er weinig nieuws onder de zon. Zoals we van een degelijke smartphone mogen verwachten, moet snel mobiel internetten mogelijk zijn met de 800MHz processor. En aangezien het een Android-toestel betreft is alles gefocust op de ‘Google experience'. De hele rits - Search, Maps, Gmail, YouTube, Talk - is aan boord. Verder is de smartphone voorzien van 3megapixel-camera, ondersteuning voor Bluetooth en een slot voor sd-kaartjes tot 32 GB.

Vanaf vandaag is de Galaxy Spica beschikbaar. Prijs onbekend.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000