Samsung komt met dunste telefoonhorloge

Samsung komt met dunste telefoonhorloge

Desktops & monitoren

Geplaatst: 11 december 2009 - 11:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:26

Samsung introduceert op de Miljonair Fair 2009 met de S9110 haar spraakmakende telefoonhorloge met touchdisplay. Was het LG die een paar maanden geleden nog claimde de eerste met een dergelijk apparaat te zijn, nu is het Samsung die claimt het dunste telefoonhorloge ter wereld te hebben. Hoe dan ook het is een fraai apparaatje die ook nog eens als exclusiviteit wordt aangeboden.

Samsung introduceert op de Miljonair Fair 2009 met de S9110 haar spraakmakende telefoonhorloge met touchdisplay. Was het LG die een paar maanden geleden nog claimde de eerste met een dergelijk apparaat te zijn, nu is het Samsung die claimt het dunste telefoonhorloge ter wereld te hebben.

Hoe dan ook het is een fraai apparaatje die ook nog eens als exclusiviteit wordt aangeboden. Er zijn er maar 100 te koop voor de niet onaanzienlijke prijs van €999. Dan heb je wel een handig hebbeding waarmee je makkelijk in contact blijft met iedereen, inclusief het checken van e-mail via outlook.  Met 12 mm is het apparaat niet extreem dik en 1,76-inch grote touchdisplay geeft voldoende bedieningsruimte.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000