Review: Dell Ultrasharp U3415W

Desktops & monitoren

Geplaatst: 26 september 2015 - 12:00

Naast tv’s met een licht gebogen paneel, komen er ook steeds meer monitoren met een dergelijk paneel op de markt. Het betreft dan zonder uitzondering zogeheten ultrawide-monitoren.

Ultrawide-monitoren hebben geen beeldverhouding van 16:9 of 16:10, maar van 21:9 (eigenlijk is het 43:18, maar dat bekt niet lekker). Erg handig als u graag meerdere vensters naast elkaar opent op uw computer. De Dell Ultrasharp U3415W is zo'n monitor, met een ips-paneel met een uwqhd-resolutie van 3440x1440 pixels. Het paneel is in de fabriek gekalibreerd, dus de kleurweergave is zeer accuraat. Met een prijs van 900 euro is het ook beduidend goedkoper dan vergelijkbare monitoren. De monitor (die een schermdiagionaal van 86 centimeter heeft) kan gekanteld worden en is in hoogte verstelbaar. Desgewenst kunt u de monitor ook ophangen. Het menu is overzichtelijk en uitgebreid, al is de bediening met de tiptoetsen niet echt gebruiksvriendelijk.

Conclusie

Relatief betaalbare uwqhd-monitor met een fraai gekalibreerd paneel en uitgebreide bedienings- en plaatsingsmogelijkheden.

Adviesprijs: € 900,–

Voor meer informatie: www.dell.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000