Racegame-coureur wordt nu echte coureur

Racegame-coureur wordt nu echte coureur

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 januari 2006 - 09:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Tweeduizend DTM Race Driver-spelers wilden ook wel eens in het écht racen. Uit hun midden werden dertig finalisten geselecteerd die daadwerkelijk mochten laten zien of zij een plaatsje achter een echt race-stuur verdienen...Afgelopen zondag was het zo ver.

Tweeduizend DTM Race Driver-spelers wilden ook wel eens in het écht racen. Uit hun midden werden dertig finalisten geselecteerd die daadwerkelijk mochten laten zien of zij een plaatsje achter een echt race-stuur verdienen...

Afgelopen zondag was het zo ver. De dertig finalisten moesten een aantal onderdelen afleggen, waaronder karten, een fysieke test en rijden in een race-simulator met DTM Race Driver 3. In verschillende series werd er gereden in een netwerk met 5 coureurs op Zandvoort. Hier werd al snel duidelijk dat racen op een simulator doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen vergt.
Uit de dertig finalisten werden er vervolgens vijf geselecteerd - p[ basis van de uitslagen - die één voor één opgeroepen werden voor een gesprek met de jury, waaronder Sebastiaan en Michael Bleekmolen. Hier werden de behaalde resultaten besproken en werd ook gekeken naar de houding en het gedrag van de coureur in spe. Uiteindelijk bleef  - aan de naam te zien de Belgische - Laurent Laduron over. Hij zal Codemasters en Veronica gaan vertegenwoordigen tijdens de Clio race en op verschillende events.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000