Als u een bericht krijgt op het prikbord van uw Facebook-account met de melding "klik hier om te zien wie jouw persoonlijk profiel heeft bekeken" dan moet u daar NIET op klikken. Het is namelijk een manier van internetcriminelen om schadelijke software op uw pc te installeren.Gaat u in op het verzoek, dan wordt er een schadelijke applicatie op uw pc geïnstalleerd. Deze stuurt persoonlijke gegevens door naar internetcriminelen die de data verkopen voor spam- en advertentiedoeleinden. De applicatie duikt op onder verschillende namen, zoals peeppeep-pro, profile-check-online of stalk-my-profile. Facebook is druk bezig de schadelijke applicaties te verwijderen.
Pas op: gevaarlijke Facebook-applicatie!

Als u een bericht krijgt op het prikbord van uw Facebook-account met de melding "klik hier om te zien wie jouw persoonlijk profiel heeft bekeken" dan moet u daar NIET op klikken. Het is namelijk een manier van internetcriminelen om schadelijke software op uw pc te installeren.Gaat u in op het verzoek, dan wordt er een schadelijke applicatie op uw pc geïnstalleerd. Deze stuurt persoonlijke gegevens door naar internetcriminelen die de data verkopen voor spam- en advertentiedoeleinden. De applicatie duikt op onder verschillende namen, zoals peeppeep-pro, profile-check-online of stalk-my-profile. Facebook is druk bezig de schadelijke applicaties te verwijderen.
Net Binnen

Grand Theft Auto 6 preloaden: dit is wanneer het kan en hoeveel ruimte je nodig hebt

BREIN opent meldpunt voor schadelijke deepfakes: artiesten kunnen misbruik melden

Nieuwe game van Days Gone-studio komt mogelijk volgend jaar uit

Meer dan 1,3 miljoen Android-tv-kastjes besmet met in fabriek geïnstalleerde malware

Apple weet niet wanneer de iPhone Duo weer op voorraad is

Webbrowser Brave zou The New York Times-content doorverkopen aan AI-bedrijven

WhatsApp gaat e-mailadressen, data en telefoonnummers menuopties geven

Proton Free: je eigen kantoorsuite in de cloud








