Panoramafunctie ontdekt in iOS 5

Desktops & monitoren

Geplaatst: 8 november 2011 - 08:49

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:06

De panoramafunctie in iOS 5 nog niet tegengekomen? Dat kan kloppen want die zit namelijk verstopt. Een hacker heeft plaatjes online gezet van de verstopte functie.

Ontwikkelaar Conrad Kramer liet via Twitter weten een panoramafunctie ontdekt te hebben in iOS 5. Met deze optie is het mogelijk om panoramafoto’s te maken, door meerdere foto’s achter elkaar te maken terwijl je de camera van links naar rechts beweegt. De optie zit verstopt en is dus ook niet aangekondigd door Apple. Waarschijnlijk vinden ze de tijd nog niet rijp om met deze functie naar buiten te komen omdat het nog verder getest moet worden. De functie is te vinden door ‘EnableFirebreak’ op YES te zetten in het com.apple.mobileslideshow.plist-bestand zo valt in de tweet van Conrad Kramer te lezen. De hacker Chpwn laat op zijn beurt een aantal screenshots zien op Twitter van de panoramafunctie in actie.

[Via: Cnet]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000