Opera Mobile 10 bèta voor Windows Mobile

© CIDimport

Opera Mobile 10 bèta voor Windows Mobile

Geplaatst: 18 november 2009 - 07:11

Aangepast: 17 november 2022 - 08:39

Redactie

Windows Mobile gebruikers kunnen nu ook efficiënt browsen met de Opera Mobile 10 browser. Opera stroomlijnt zijn producten. Deze browser heeft dezelfde look & feel als de Opera desktopbrowser. Opera timmert hard aan de weg met efficiënte browsers voor mobiele toepassingen.

Windows Mobile gebruikers kunnen nu ook efficiënt browsen met de Opera Mobile 10 browser. Opera stroomlijnt zijn producten. Deze browser heeft dezelfde look & feel als de Opera desktopbrowser.

Opera timmert hard aan de weg met efficiënte browsers voor mobiele toepassingen. Eerder dit jaar al met de Mini browser voor Java telefoons en de mobiele Opera mini 5 browser voor Symbian telefoons. De nieuwe Opera Mobile 10 browser voor Opera Mobile is vanaf nu te gratis te downloaden via: http://www.opera.com/mobile/ of via m.opera.com/mobile direct vanaf te telefoon.

Opera houdt zijn bekende features als: Speed Dial, tabbed browsing, passwordmanager en de onvolprezen compressie: Opera Turbo.

Met name dat laatste is een sterk punt van de Opera browser bij de Turbo functie worden de internetpagina door een server van Opera gecomprimeerd en wordt er dus veel minder data over de soms beperkte verbinding overgestuurd. Bespaard tijd en soms ook geld.

Met de Speed Dial functie zorg opera dat uw favoriete pagina's snel zichtbaar worden. Opera 10 is zowel via touchbediening als het keyboard te bedienen en vrijwel elke internet pagina is dankzij de Turbo functie te benaderen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000