Online plantool Tom's Planner uitgebreid

© CIDimport

Online plantool Tom's Planner uitgebreid

Geplaatst: 4 juni 2010 - 05:06

Aangepast: 17 november 2022 - 08:54

Redactie ID.nl

Eind vorig jaar tipten we u al over Tom's Planner, een visuele online planningstool van Nederlandse bodem. Prima tool, vonden we - en nu Tom's Planner gaat uitbreiden willen we u dat ook niet onthouden. De eerste Tom's Planner was (en is) een webapplicatie waarvoor geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Het programma maakt het mogelijk om elk project op een simpele intuïtieve manier in de vorm van een "gant chart" te visualiseren. Het bied meer mogelijkheden dan Excel en is eenvoudiger dan MS-project. Het programma is bruikbaar voor iedere projectmanager, organisator, student of thuisgebruiker. De online in de browser ingevoerde planning wordt eenvoudig en veilig opgeslagen op de eigen computer. Wel is het mogelijk om planningen online met anderen te delen.Tom Ummels, de man achter het project, laat ons weten dat TP sinds deze week is uitgebreid. Nieuwe functionaliteiten zijn ondermeer:- mogelijkheid om de planningen online op te slaan op de servers van TP- planningen te embedden op webpagina's- online en real-time samen werken aan planningen met meerdere personen mogelijk- autosave toegevoegd Volgens Ummels maakt deze uitbreiding Tom's Planner compleet en het is dan ook de bedoeling dat hij over twee maanden uit de bèta gaat. Daarna zal er voor een deel van de functionaliteiten betaald moeten gaan worden.

Eind vorig jaar tipten we u al over Tom's Planner, een visuele online planningstool van Nederlandse bodem. Prima tool, vonden we - en nu Tom's Planner gaat uitbreiden willen we u dat ook niet onthouden.

De eerste Tom's Planner was (en is) een webapplicatie waarvoor geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Het programma maakt het mogelijk om elk project op een simpele intuïtieve manier in de vorm van een "gant chart" te visualiseren. Het bied meer mogelijkheden dan Excel en is eenvoudiger dan MS-project. Het programma is bruikbaar voor iedere projectmanager, organisator, student of thuisgebruiker. De online in de browser ingevoerde planning wordt eenvoudig en veilig opgeslagen op de eigen computer. Wel is het mogelijk om planningen online met anderen te delen.

Tom Ummels, de man achter het project, laat ons weten dat TP sinds deze week is uitgebreid. Nieuwe functionaliteiten zijn ondermeer:
- mogelijkheid om de planningen online op te slaan op de servers van TP
- planningen te embedden op webpagina's
- online en real-time samen werken aan planningen met meerdere personen mogelijk
- autosave toegevoegd

Volgens Ummels maakt deze uitbreiding Tom's Planner compleet en het is dan ook de bedoeling dat hij over twee maanden uit de bèta gaat. Daarna zal er voor een deel van de functionaliteiten betaald moeten gaan worden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000