© CIDimport

Nu.nl lanceert sportsite

Desktops & monitoren

Geplaatst: 11 oktober 2007 - 05:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 20:34

Redactie

Nu.nl lanceert vandaag een aparte sportnieuwssite. NuSport moet de grootste sportsite van Nederland worden. De sportsite, die vanaf vanmiddag online is, is de twee site van Nu.nl die zich richt op een specifieke nieuwscategorie. Andere sites van Nu.nl zijn NuJij en NuFoto.

Nu.nl lanceert vandaag een aparte sportnieuwssite. NuSport moet de grootste sportsite van Nederland worden.

De sportsite, die vanaf vanmiddag online is, is de twee site van Nu.nl die zich richt op een specifieke nieuwscategorie. Andere sites van Nu.nl zijn NuJij en NuFoto.

Op NuSport.nl is, naast nieuwsberichten, ruimte voor statistieken, uitslagen en tussenstanden. Infostrada levert de statistieken en standen. Persbureaus ANP en Novum zijn verantwoordelijk voor de nieuwsberichten, naast een eigen redactie van Nu.nl.

Nu.nl wil met de nieuwe site de strijd aangaan met bestaande sportsites, zoals TeleSport (Telegraaf), AD Sportwereld, StudioSport en Sportweek. Dat zijn sites die de lezer, anders dan bijvoorbeeld de site van Voetbal International, informeren over meerdere sporten.

Bron: Emerce

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000