Microsoft geeft Vista weg als kerstcadeau

© CIDimport

Microsoft geeft Vista weg als kerstcadeau

Geplaatst: 9 oktober 2006 - 05:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:42

Redactie

Microsoft is van plan om een gratis upgrade van Windows Vista weg te geven aan mensen die gedurende de kerstdagen een computer kopen. Om voor de gratis versie in aanmerking te komen moet u de pc na 28 oktober dit jaar kopen. U kunt dan tot 15 maart volgend jaar de pc upgraden naar Vista.

Microsoft geeft Vista weg als kerstcadeau

Microsoft is van plan om een gratis upgrade van Windows Vista weg te geven aan mensen die gedurende de kerstdagen een computer kopen. Om voor de gratis versie in aanmerking te komen moet u de pc na 28 oktober dit jaar kopen. U kunt dan tot 15 maart volgend jaar de pc upgraden naar Vista. Naar welke Vista-versie u kunt upgraden - en of het gratis is of niet - is afhankelijk van de geïnstalleerde Windows-versie. Een pc met Windows XP Professional, XP Tablet PC Edition of XP x64 Edition kan gratis geüpgrade worden naar Windows Vista. Indien u een pc hebt gekocht met Windows XP Home dan kunt u voor een extra bedrag (rond de 50 euro) uw systeem upgraden naar Vista Basic of voor ongeveer 80 euro naar Vista Premium.

Microsoft heeft de actie nog niet officieel bevestigd en wilde alleen zeggen dat het hierover nog in gesprek is met partners.


Bron: hive.net

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000