Lara Croft is weer terug

Desktops & monitoren

Geplaatst: 1 februari 2006 - 15:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:32

Het grootste games-icoon van de afgelopen tien jaar, Lara Croft, komt dit voorjaar terug.

Het grootste games-icoon van de afgelopen tien jaar, Lara Croft, komt dit voorjaar terug. Dan verschijnt namelijk de zevende game uit de Tomb Raider serie: Lara Croft-Tomb Raider Legend.In de zevende game uit de Tomb Raider serie gaat Lara terug naar haar roots uit de eerste twee games uit de serie, die zich voornamelijk afspeelden in tombes, jungles en andere natuurlijke gebieden. In dit nieuwe avontuur gaat ze niet alleen op zoek naar schatrijke tombes in de Himalaya, Peru en Bolivia, maar ook naar haar eigen verleden. Lara’s zoektocht naar een bepaald relikwie verandert volledig als ze plotseling oog in oog komt te staan met een oude vijand. Ze verzeilt in een race om Engeland’s beroemdste voorwerp te herstellen: het zwaard van Excalibur!
Nadat Lara de hele wereld is rondgereisd om delen van het zwaard bijeen te vinden, ontdekt ze dat de sleutel tot het herstellen van het zwaard gezocht moet worden in haar eigen verleden. Lang geleden toen ze, begraven onder de wrakstukken van het vliegtuig waarmee ze neerstortte, haar moeder voor het laatst in leven zag…

Aan Lara is, ten opzichte van eerdere games, weer het een en ander versleuteld: ze kan vrijer rondlopen en heeft ze de mogelijkheid om meer atletische bewegingen te maken. Daarnaast kreeg ze een nieuwe uitrusting met onder andere magnetische grijphaken, verrekijkers, granaten, een shotgun en de laatste communicatieapparatuur. Lara’s persoonlijkheid is verder uitgediept en voor het eerst maken we kennis met haar vrienden, rivalen en haar verleden. Bovendien heeft Lara een nieuwe outfit gekregen én   [tromgeroffel] en een andere, hippe haarkleur!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000