Komende zondag Veilig Internetten Dag

Desktops & monitoren

Geplaatst: 4 december 2009 - 13:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:30

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren. Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren.

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren.

Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren. Om elke computergebruiker de kans te geven om meer te weten te komen over het onderwerp én om daadwerkelijk de computer te controleren op veiligheid organiseert HCC de Veilig Internetten Dag.

Veiligheid is een onderwerp dat enorm leeft onder computergebruikers. Deelnemen aan de dag is gratis, voor leden en niet leden van de HCC. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://www.hccveiliginternettendag.nl/. Voor zondag 6 december ontvangen de inschrijvers een mail met een link naar gratis software en tips over hoe ze hun computer veiliger kunnen maken.

Onder de deelnemers aan deze actie verloot HCC 12 (elk uur één) Packard Bell netbooks.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000