iPad 3 mogelijk eind dit jaar in schappen

© CIDimport

iPad 3 mogelijk eind dit jaar in schappen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 14 februari 2011 - 07:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:56

Redactie

De iPad 2 is nog niet eens officieel aangekondigd of John Gruber van de populaire site Daring Fireball durft al te beweren dat de iPad 3 deze herfst in de schappen zal liggen.

De iPad 2 is nog niet eens officieel aangekondigd of John Gruber van de populaire site Daring Fireball durft al te beweren dat de iPad 3 deze herfst in de schappen zal liggen. Volgens Gruber zou Apple de iPad niet langer in de lente, maar in de herfst willen introduceren. Zo zou het profiteren van de sterke kerstperiode.

Apple houdt normaliter strict vast aan een jaarlijks releaseschema voor hun iPods en iPhone. Er zou weinig reden zijn aan te nemen dat Apple deze cyclus doorbreekt met de iPad, maar volgens Gruber zou Apple de cyclus wel degelijk willen doorbreken om de iPad in de toekomst in september te kunnen introduceren. Dit zou betekenen dat de iPad kan profiteren van de (traditioneel sterke) kerstverkopen.

Gruber verwacht dat de iPad 2 snel op de markt komt, dat iOS 5 op hetzelfde moment aangekondigd wordt en uitkomt wanneer de iPhone 5 op de markt komt, en dat de iPad 3 als een soort aangepaste uitvoering van de iPad 2 (maar dan met Retina Display) in september op de markt komt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000