© CIDimport

Goedkoop HD DVD notebook op komst

Geplaatst: 12 oktober 2007 - 03:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:47

Redactie

Toshiba wil nog voor de kerst een notebook met HD DVD speler op de markt brengen voor minder dan 1000 dollar. Daarmee gaat Toshiba, een van de initiatiefnemers van de HD DVD standaard, de strijd aan met Sony''s Blu-ray. Toshiba's eerste notebook met HD DVD kostte trouwens nog 3000 dollar.

Toshiba wil nog voor de kerst een notebook met HD DVD speler op de markt brengen voor minder dan 1000 dollar.

Daarmee gaat Toshiba, een van de initiatiefnemers van de HD DVD standaard, de strijd aan met Sony''s Blu-ray. Toshiba's eerste notebook met HD DVD kostte trouwens nog 3000 dollar.

Volgens vice president Carl Pinto zal het nog wel even duren voordat ook HD DVD branders worden aangeboden. Op de CES in Las Vegas is eerder dit jaar al wel zo'n speler gedemonstreerd, maar die is nu hoofdzakelijk in Japan te koop.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000