Geld besparen met barcode-scanner App

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 december 2009 - 08:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:22

Door computer en consumentenelektronica aankopen online te doen en verschillende aanbieders goed te vergelijken, kan veel geld bespaard worden. Onderzoek van de website Hardware.Info wijst uit dat een consument al snel zo'n 20% kan besparen op de hoogste winkelprijs van producten. Zeker bij dure producten als televisies en notebooks kan dat tientallen tot honderden euro's schelen.

Door computer en consumentenelektronica aankopen online te doen en verschillende aanbieders goed te vergelijken, kan veel geld bespaard worden. Onderzoek van de website Hardware.Info wijst uit dat een consument al snel zo'n 20% kan besparen op de hoogste winkelprijs van producten. Zeker bij dure producten als televisies en notebooks kan dat tientallen tot honderden euro's schelen. Nu kunnen de prijzen ook in de winkels zelf vergeleken worden, met dank aan een nieuwe App.De nieuwe applicatie, die er zowel voor de iPhone als voor Android is, biedt consumenten de mogelijkheid om in de winkel eenvoudig en snel de streepjescode van de doos van een product te scannen. Na het scannen verschijnt op het schermpje direct een prijzenoverzicht van online aanbieders van hetzelfde product. Binnen enkele seconden weet je zo of de prijs in de winkel wel of niet gunstig is. Mocht de doos met streepjescode niet voorhanden zijn, dan kan met de applicatie ook eenvoudig gezocht worden door de naam van het product in te voeren.

Naast het prijzenoverzicht toont de applicatie ook direct de belangrijkste specificaties van gezochte producten.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000