Extra lenzen voor gsm-fotograferen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Anno 2006 hebben alle telefoons wel een cameraatje aan boord. Helaas zit je meestal wel vast aan een vaste lens, zoomen is er niet bij - toch?Wél dus, volgens Gizmodo.

Extra lenzen voor gsm-fotograferen

Anno 2006 hebben alle telefoons wel een cameraatje aan boord. Helaas zit je meestal wel vast aan een vaste lens, zoomen is er niet bij - toch?Wél dus, volgens Gizmodo. Daar lezen we namelijk over het Gummi Lens Full Selection Pack: een aantal losse lensjes die je op je telefoon plakt. Van de zes lenzen zijn er eigenlijk maar twee echt handig. Eentje is bedoeld om een grotere hoek te krijgen, met de andere kun je juist van heel dichtbij nog scherpe plaatjes schieten. Met de andere vier lenzen krijg je speciale effecten, zoals uitrekken of een kaleidoscoop effect. Het pakket met zes lenzen kost - dat valt tenminste mee - 21,98 euro.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000