Efteling lanceert gratis online game

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 april 2011 - 06:17

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:29

Een attractie, een boek, een tv-serie… aan Raveleijn, de nieuwste belevenis in De Efteling, valt deze zomer niet te ontkomen.

Een attractie, een boek, een tv-serie… aan Raveleijn, de nieuwste belevenis in De Efteling, valt deze zomer niet te ontkomen. Nu is er ook een – gratis – online game gelanceerd.

 In de game, bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar,  worden kinderen ruiter om de vijanden van Raveleijn te verslaan. Het is één van de grootste gratis online games die dit jaar in Nederland wordt gelanceerd. Bijzonder aan deze browsergame is dat Raveleijn gebruikmaakt van 3D-karakters en animaties. In de game doorlopen de kinderen eerst een trainingszone, waarna ze een element kiezen (hout, lucht, aarde, water of vuur). Vervolgens krijgen ze een ruiternaam toebedeeld en beginnen ze als ruiter aan de opdracht Raveleijn te bevrijden. Uiteraard moeten ze op weg naar bevrijding vele vijanden (graffers en wachters) verslaan.

Toegegeven, World of Warcraft is het niet direct, maar het is dan ook echt gericht op kinderen. De graphics zien er in ieder geval mooi uit en de uitleg is duidelijk. Een game die je je kinderen met een gerust hart kan laten spelen.

Spelen kan hier.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000