De Vrijdagweggeef-Actie!

Desktops & monitoren

Geplaatst: 3 december 2010 - 09:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:24

Deze vrijdag hebben we 5 pakketten weg te geven van Dragon NaturallySpeaking 11 Basics t.w.v. €99,-! De doos bevat naast de software ook een headset, u kunt dus direct aan de slag! 

Deze vrijdag hebben we 5 pakketten weg te geven van Dragon NaturallySpeaking 11 Basics t.w.v. €99,-! De doos bevat naast de software ook een headset, u kunt dus direct aan de slag!

UPDATE: DE ACTIE IS AFGELOPEN DE WINNAARS KRIJGEN AUTOMATISCH BERICHT. 

Dragon NaturallySpeaking 11 Basics is de beste manier om aan de slag te gaan met spraakherkenningssoftware, zodat u gewoon door te spreken met uw computer kunt werken! De software begrijpt wat u zegt en hoe u dat zegt. U zegt eenvoudig woorden en deze verschijnen driemaal sneller dan wanneer u ze typt zonder typefouten op het scherm. U geeft uw pc een opdracht en deze wordt uitgevoerd. Met Dragon kunt u documenten dicteren, e-mails verzenden, surfen op internet, muziek downloaden, uw Facebook-status bijwerken en nog veel meer. Dragon is de snelste, leukste en handigste manier om sneller en efficiënter te werken. Dragon biedt een compleet nieuwe manier van werken met uw pc die het leven een stuk eenvoudiger maakt!

Wat moet u doen
Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 6 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van Dragon! Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders wordt de prijs verloot.

De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000