BlackBerry Bold 9790 en Curve 9380 officieel aangekondigd

© CIDimport

BlackBerry Bold 9790 en Curve 9380 officieel aangekondigd

Desktops & monitoren

Geplaatst: 15 november 2011 - 09:41

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:02

Redactie

RIM heeft twee nieuwe toestellen aangekondigd. The Curve is het eerste toestel dat een volledig touch-design heeft. De toestellen zouden de aankomende weken via bepaalde providers in verschillende landen in de verkoop gaan.

© CIDimport

De Bold 9790 heeft een 1GHz processor, 8GB opslag en een microSD kaartlezer. Naast het 2.44-inch touchscreen-scherm ook een QWERTY toestsenbord.

© CIDimport

De Curve 9380 bevat een 3.2-inch touchscerm en heeft een 5 megapixel camera en richt zich vooral op beginnende smartphone-gebruikers en jongeren met ingebouwde diensten als BBM, Facebook en Twitter-ondersteuning. Volgens eerdere geruchten zou het toestel een 800MHz-processor bevatten.

BBM bevat ook ondersteuning voor augmented reality waardoor je precies kunt nagaan waar je contacten zich bevinden en makkelijk naar ze toe kunt navigeren. Ook zijn beide toestellen uitgerust met NFC waardoor mobiel betalen mogelijk wordt.

De toestellen draaien op het BlackBerry 7 besturingsysteem. Prijzen zijn nog niet bekend, op de Nederlandse website van BlackBerry vinden we momenteel alleen de accessoires voor de nieuwe toestellen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000