© CIDimport

BlackBerry 10 foto’s gelekt

Desktops & monitoren

Geplaatst: 13 december 2012 - 06:15

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:05

Redactie

Foto’s van wat waarschijnlijk de nieuwe BlackBerry 10 L-Series is, zijn opgedoken op internet via een Vietnamese website.

Op 30 januari moet de BlackBerry 10 uitkomen maar nu lijken er al foto’s gelekt te zijn van het nieuwe model  dat op het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem gaat draaien. Met de BlackBerry 10 probeert fabrikant RIM weer een deel van de smartphone-markt terug te veroveren dat het kwijtraakte aan Android en iPhone.

De foto’s komen van de Vietnamese website tinhte die een betrouwbaar verleden hebben wanneer het gaat om dergelijke gelekte informatie.

Op de foto’s zien we een touch-scherm, nfc-antenne, micro-sim/sd/usb/hdmi en een 1800mAH accu. RIM heeft zelf nog geen foto’s vrijgegeven van het toestel op een teaser-foto op blackberry.com en die komt in ieder geval overeen met de gelekte foto’s. Toch is het pas officieel wanneer RIM het zelf presenteert.

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

[Via: Engadget]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000