Asus Transformer Prime origami-hoes [UPDATE]

Asus Transformer Prime origami-hoes [UPDATE]

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 december 2011 - 14:42

De Asus Eee Pad Transformer Prime wordt 7 januari in Nederland gelanceerd maar nu is er al een multifunctioneel hoesje gespot op de website van Asus onder de naam TranSleeve.

Zoals eerder te lezen op Computer Idee komt de Asus Eee Pad Transformer Prime op 7 januari naar Nederland. In Amerika is hij al wel uit en een hoes is ook al gespot op de website van Asus. De hoes is in verschillende kleuren beschikbaar maar dat is niet zo uniek, de TranSleeve valt vooral op door de verschillende vouwmogelijkheden, die er vrij ingewikkeld uitzien.

Origami

De hoes gaat onder de naam Eee Pad Transformer Prime TF201 TranSleeve door het leven. De hoes is vouwbaar en als we de foto’s bekijken dan lijkt het haast origami. Er zijn twee verschillende standaarden te vouwen; voor het typen op de tablet of voor het kijken van een film op het scherm.

Ook Apple heeft met hun iPad Smart Cover een hoesje dat gevouwen kan worden voor het typen en voor het kijken van films (en FaceTime) en is ook in verschillende kleuren beschikbaar maar met minder origami-achtige vouwmogelijkheden. 

Prijs en beschikbaarheid

De hoesjes zijn hier te bekijken maar zijn nog niet te koop. Ze zijn te koop wanneer de Asus Eee Pad Transformer Prime te koop is, rond 7 januari dus. 

UPDATE 21-12-17:04

: Stuk over patenten is verwijderd. Het bericht van Techzine over de vermeende rechtszaak van Apple tegen Samsung om patenten op hoesjes blijkt namelijk onjuist te zijn zo laat Techzine zojuist weten. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000