Apple verwelkomt miljoenste applicatie in App Store

© CIDimport

Apple verwelkomt miljoenste applicatie in App Store

Desktops & monitoren

Geplaatst: 9 december 2013 - 08:22

Aangepast: 17 november 2022 - 08:51

Redactie

Het aantal applicaties in de Amerikaanse downloadwinkel van Apple heeft de grens van één miljoen doorbroken. Wereldwijd zijn er al meer dan een miljoen apps te downloaden uit de App Store, maar het is voor het eerst dat een nationale downloadwinkel de grens doorbreekt.

App-websites Appsfire en Appshopper doen allebei melding van Apple’s digitale mijlpaal. Lokale applicaties zijn niet altijd over de hele wereld te downloaden, waardoor het totale aantal applicaties dus nog hoger ligt.

iPhone en iPad

Van de miljoen applicaties in de Amerikaanse App Store zijn er een half miljoen geschikt voor de iPad en ruim 900 duizend voor de iPhone. Winkeleigenaar Apple heeft tot op heden ruim 13 miljard dollar uitbetaald aan ontwikkelaars van applicaties. In mei van dit jaar vierde Apple de 50 miljardste download uit de App Store en beloonde de downloader met een cadeaubon van 10 duizend dollar. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000