Apple opnieuw de beste in stabiliteit en support

Apple opnieuw de beste in stabiliteit en support

Desktops & monitoren

Geplaatst: 18 december 2008 - 07:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 17:01

Voor het tweede jaar achtereen zijn de computers van Apple door het bedrijf Rescuecom uitgroepen tot de meest stabiele computers van alle Amerikaanse computerfabrikanten. Apple scoort ook goed op het gebied van support aan klanten. Apple verslaat concurrenten als Panasonic, Lenovo, Toshiba en HP. Apple was vorige jaar ook de winnaar.

Voor het tweede jaar achtereen zijn de computers van Apple door het bedrijf Rescuecom uitgroepen tot de meest stabiele computers van alle Amerikaanse computerfabrikanten. Apple scoort ook goed op het gebied van support aan klanten.Apple verslaat concurrenten als Panasonic, Lenovo, Toshiba en HP. Apple was vorige jaar ook de winnaar. Dit jaar scoorde Apple dubbel zo goed en liet de competitie ver achter. Zo was de score van Apple 43 procent hoger dan die van Panasonic.

Rescuecom ziet tevens dat het besturingsssysteem Vista stabieler is geworden en dat minder mensen er problemen mee hebben. Het aantal mensen dat telefonisch of online hulp zoekt voor problemen met Vista is drastisch afgenomen.


Bron

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000