Apple: Motorola Droid X ook last van Deathgrip

© CIDimport

Apple: Motorola Droid X ook last van Deathgrip

Desktops & monitoren

Geplaatst: 26 juli 2010 - 10:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:16

Redactie

De enorme belangstelling voor Apple keert zich momenteel tegen het bedrijf door de problemen met de iPhone 4. Steve Jobs lijkt verbaasd te zijn over de commotie en gaf al eerder aan dat andere fabrikanten dezelfde problemen ondervinden. Waren eerst al Samsung, HTC en Nokia aan de beurt, vandaag is ook een filmpje van de nieuwe Motorola Droid X online gekomen op YouTube. Hierin toont Apple dat de Motorola Droid X ook last heeft van de Deathgrip. In de video zien we het wegvallen (tot 0) van drie streepjes. Hetzelfde effect dat de Deathgrip heeft op de iPhone 4.   Hiermee wil Steve Jobs aantonen dat hij het onterecht vindt dat de iPhone 4 nogal wat kritiek krijgt te verduren op dit punt terwijl andere merken buiten schot blijven. Door dergelijke acties maakt Steve Jobs zichzelf in ieder geval niet erg populair bij zijn concurrenten. Ook zien we op het Apple-kanaal een filmpje dat aan het begin va een persconferentie van Steve Jobs werd getoond. In het filmpje (de antenna song) wordt op ludieke wijze een lans gebroken voor de iPhone 4. Er wordt gesteld dat je geen iPhone 4 moet kopen als je het niet wilt of terug moet brengen als het niet bevalt. Uiteraard een zeer simplistische 'oplossing' voor het probleem maar Steve Jobs kon er zelf zo te zien de humor wel van inzien.

De enorme belangstelling voor Apple keert zich momenteel tegen het bedrijf door de problemen met de iPhone 4. Steve Jobs lijkt verbaasd te zijn over de commotie en gaf al eerder aan dat andere fabrikanten dezelfde problemen ondervinden. Waren eerst al Samsung, HTC en Nokia aan de beurt, vandaag is ook een

van de nieuwe Motorola Droid X online gekomen op YouTube. 
Hierin toont Apple dat de Motorola Droid X ook last heeft van de Deathgrip. In de video zien we het wegvallen (tot 0) van drie streepjes. Hetzelfde effect dat de Deathgrip heeft op de iPhone 4.  

Hiermee wil Steve Jobs aantonen dat hij het onterecht vindt dat de iPhone 4 nogal wat kritiek krijgt te verduren op dit punt terwijl andere merken buiten schot blijven. Door dergelijke acties maakt Steve Jobs zichzelf in ieder geval niet erg populair bij zijn concurrenten.

Ook zien we op het

een filmpje dat aan het begin va een persconferentie van Steve Jobs werd getoond. In het filmpje (de antenna song) wordt op ludieke wijze een lans gebroken voor de iPhone 4. Er wordt gesteld dat je geen iPhone 4 moet kopen als je het niet wilt of terug moet brengen als het niet bevalt.

Uiteraard een zeer simplistische 'oplossing' voor het probleem maar Steve Jobs kon er zelf zo te zien de humor wel van inzien.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000