Antivirus vergelijken

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 juni 2011 - 10:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:05

Van beltarieven tot energietarieven en verzekeringen: voor alles zijn er tegenwoordig vergelijkingssites. Maar voor – betaalde! – antimalware-software nog niet. Tot nu dan.

Op het nieuwe www.antivirusvergelijk.nl kunt u eenvoudig uw eigen antivirussoftware checken en zo nodig een nieuwe keus maken uit een dertiental bekende aanbieders op dit gebied. Via een eenvoudig vraag-antwoord menu kunt u de pakketten met elkaar vergelijken.

Detectiescore


De criteria zijn vrij uitgebreid: behalve dat u kunt aangeven voor welk OS u bescherming zoekt, kunt u ook aangeven welke onderdelen er wel of niet in moeten zitten (denk aan firewall en spamfilter, maar ook backup en encryptiemogelijkheden), wat de minimale scansnelheid moet zijn en hoe hoog de maximale belasting voor uw CPU en werkgeheugen mag zijn. Ook hebben alle pakketten een detectiescore gekregen, gebaseerd op testen van AV-Comparatives en Virus Bulletin. Hebt u een pakket gevonden dat bij u past, dan kunt u het eventueel meteen aanschaffen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000