Adobe opent de aanval op Apple voor flash op iPhone

Adobe opent de aanval op Apple voor flash op iPhone

Desktops & monitoren

Geplaatst: 4 november 2009 - 09:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:53

Wie browsend met zijn iPhone op een flash-site belandt, krijgt sinds kort de melding van Adobe dat het niet hun schuld is dat er geen flashondersteuning is. Maar dat Apple het tegenhoudt. Adobe is bijna klaar met de ontwikkeling van flash voor smartphones met Android, Windows Mobile, Symbian enzovoort, maar de iPhone is daar niet bij.

Wie browsend met zijn iPhone op een flash-site belandt, krijgt sinds kort de melding van Adobe dat het niet hun schuld is dat er geen flashondersteuning is. Maar dat Apple het tegenhoudt.

Adobe is bijna klaar met de ontwikkeling van flash voor smartphones met Android, Windows Mobile, Symbian enzovoort, maar de iPhone is daar niet bij. En dat komt volgens Adobe doordat Apple weigert mee te werken. Over de exacte redenen daarvoor kan alleen maar worden gespeculeerd. Het meest waarschijnlijke is dat het gebruik van flash de accu leegtrekt. Een andere reden is dat Apple bezit ies een eigen flashconcurrent te ontwikkelen. Voorlopig is de gebruiker het slachtoffer van deze controverse.

Bron: Neowin

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000