Zitrr Camera

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 12 maart 2013 - 12:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:23

Zitrr Camera is een zeer uitgebreide app voor het maken van foto’s met je iPhone met een mooie gebruikersinterface, die wel wat afwijkt van de standaarden voor iOS-apps.

Zitrr Camera is een zeer uitgebreide app voor het maken van foto’s met je iPhone met een mooie gebruikersinterface, die wel wat afwijkt van de standaarden voor iOS-apps. De app is vooral leuk als je foto's van een bijzonder effect wilt voorzien. Er zijn 12 soorten effecten ingebouwd, maar ook 10 soorten lenzen en meerdere filters. De zelfontspanner kan ook goed van pas komen. Sterk is dat je de effecten al live kunt zien voordat je de foto maakt. Er zijn erg veel aanvullende functies ingebouwd. We noemen maar even het taggen, bewerken en delen van foto’s en een scanner voor barcodes en qr-codes. Over het algemeen zijn ze goed uitgewerkt. Zo kun je een foto bijvoorbeeld in één keer delen via meerdere sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt je door al die opties echter ook afvragen of de app zijn doel niet een beetje voorbij schiet.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000