Telecomaanbieder Simpel introduceert belabonnementen voor huisdieren

Met ingang van 7 mei komt telecomaanbider Simpel met een speciaal belabonnement en bijbehorende telefoon voor katten en honden, zodat ze contact kunnen onderhouden met hun baasjes.

Een gewone telefoon of smartphone is natuurlijk niet te bedienen door een huisdier. Simpel zegt daarom een speciale telefoon  met slechts vier grote knoppen te hebben ontwikkeld. Op elke knop kan een foto van een van de baasjes worden geplaatst. Als een baasje het huisdier belt, is een vooraf opgenomen ringtone te horen. Deze ringtone kan de stem van het baasje laten horen. Ook schijnt de speciale telefoon een camera aan boord te hebben, zodat het huisdier het baasje kan zien. De kosten voor het abonnementen en de speciale telefoon zijn nog onbekend. Of de nieuwe abonnementen ook geschikt zijn voor andere dieren dan kat en hond zal in de praktijk moeten blijken. Mocht je willen besluiten dit nieuwe dierenabonnement af te nemen, dan hoort PCM graag jouw bevindingen. Overigens hebben wij het sterke vermoeden dat het mogelijk om een pr-stunt van Simpel gaat. Op de site simpel.nl/beljedier kun je meer informatie vinden. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000