Spotify maakt familieabonnement goedkoper

Spotify maakt familieabonnement goedkoper

Computer accessoires

Geplaatst: 24 mei 2016 - 11:10

Spotify maakt de prijzen van een familie-abonnement een stuk aantrekkelijker. Je kunt nu voor € 14,99 per maand met 6 gezinsleden gebruik maken van Spotify Premium, terwijl dat eerst nog voor maximaal 2 personen kon.

Dat maakt de streamingdienst vandaag bekend. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen van de dienst gebruik maken.

Wil je alle details over hoe Spotify werkt? Lees dan onze reeks workshops: Hoe werkt Spotify?

Familie

Je kunt nu voor € 14,99 met 6 mensen gebruik maken van Spotify Premium. Daarbij hoor je geen reclames, en kun je muziek ook downloaden naar je telefoon.

Met het Family-abonnement is er één beheerder en een aantal gezinsleden. Voorheen was het abonnement ook voor € 14,99 beschikbaar, maar kon je er maar met maximaal 2 extra gezinsleden gebruik van maken. Voor ieder extra gezinslid betaalde je dan € 4,99 extra.

Concurrentie Apple Music

Spotify verlaagt de prijzen waarschijnlijk om beter te kunnen concurreren met andere diensten zoals Apple Music en Google Play Music. Die vragen ook € 9,99 per maand voor een premium-abonnement, maar het gezinsabonnement is daar wel een stuk goedkoper.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000