Review: Xtorm FS305 solar charger robust 4x

Review: Xtorm FS305 solar charger robust 4x

Computer accessoires

Geplaatst: 12 maart 2020 - 05:50

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:33

Een powerbank is altijd handig om uw apparatuur onderweg op te laden. De betaalbare Xtorm FS305 doet dat ook, maar biedt nog een aantal extra’s.

Om te beginnen is hij spatwaterdicht en valbestendig, wat te danken is aan de robuuste behuizing van kunststof en rubber, en u kunt ‘m met een clip aan uw tas hangen. Ook interessant is de ingebouwde zaklamp achterop, die u met een knopje aan- en uitzet. De lichtbundel is ongeveer twee keer zo krachtig als de flitser van een smartphone. De derde onderscheidende functie is het ingebouwde zonnepaneel op de voorkant. Die kan de accu van de powerbank opladen zonder dat er een stekker aan te pas komt. Vooral handig op zonnige dagen, want in de winter gaat laden via de micro-usb-poort sneller. De powerbank heeft twee usb-a-poorten die uw apparatuur met redelijke snelheid opladen. De 10.000mAh-accu laadt de gemiddelde smartphone drie keer op.

Robuuste powerbank met handige ingebouwde zaklamp kan zichzelf opladen.

Adviesprijs: € 40,-

Informatie: https://www.xtorm.eu/en/solar-chargers/xtorm-solar-charger-10-000-robust

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000