Is KATRG van KickAss Torrents het nieuwe YIFY?

Is KATRG van KickAss Torrents het nieuwe YIFY?

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 21 december 2015 - 08:23

YIFY bestaat niet meer en daarom moeten internetpiraten hun heil ergens anders zoeken, wanneer ze films illegaal willen downloaden. Torrentsite KickAss Torrents gaat nu zelf dergelijke 'gestolen' films aanbieden onder de naam KATRG.

Daarover schrijft Torrentfreak vandaag. De afgelopen dagen zijn er al tientallen films onder het KATRG-label online gezet, van Blu-ray rips in hoge kwaliteit (zoals The Walk) tot 'screeners' van films die nu nog in de bioscoop draaien (zoals The Peanuts Movie).

KickAss Torrents kiest hier mogelijk voor om zijn bezoekers beter van dienst te kunnen zijn. Sinds YIFY is opgedoekt, zoeken internetpiraten hun heil bij soortgelijke aanbieders. Die zijn echter niet altijd even betrouwbaar, met daardoor het risico op virussen.

Pirate Bay-opvolger

KickAss Torrents is de populairste torrentsite van het moment. De site floreerde met name toen The Pirate Bay een tijd offline was. Tegen de tijd dat die bekende torrentsite weer terug online kwam, hadden veel illegale downloaders de overstap al gemaakt.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000