Even lachen voor de selfie-spiegel

Computer accessoires

Geplaatst: 10 april 2014 - 06:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:48

We krijgen met z’n allen maar niet genoeg van de selfie. Het woord van 2013 wordt elke dag weer opnieuw uitgevonden: zo hadden we de sellofie, de excelfie, de after-workout selfie, de spiegelselfie en de celebrityselfie.

Daar speelt S.E.L.F.I.E. (Self Enhanding Live Feed Image Engine) handig op in: een tweezijdige spiegel die foto’s neemt met behulp van een Mac Mini, een webcam en Arduino-gestuurde LEDS.

Lief lachen

Gebruikers hoeven niet veel te doen om de spiegel te activeren: gewoon ervoor gaan staan en lief lachen is voldoende. Vervolgens wordt afgeteld voordat de foto wordt genomen en gelijk doorgeplaatst op Twitter.

Spiegel in de badkamer

Het device is ontworpen door het Digitale bureau iStrategyLabs. Het ziet er iets beter uit dan de Twitter Mirror van vorig jaar, die celebrities foto’s van zichzelf liet uploaden tijdens evenementen. We zijn benieuwd of we over 10 jaar straks allemaal een spiegel in de badkamer hebben staan die je goede net-uit-bed-look gelijk doorplaatst naar je Twittervolgers. 

Bron: The Verge

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000