Computer!Totaal Magazine app vernieuwd!

© PXimport

Computer!Totaal Magazine app vernieuwd!

Computer accessoires

Geplaatst: 22 augustus 2014 - 05:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie Computer!Totaal

De Computer!Totaal Magazine app is vernieuwd. We zijn constant bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring van onze apps en ook worden er regelmatig nieuwe features toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om de artikelen van onze website direct in de Computer!Totaal Magazine app te lezen.

Dankzij de Computer!Totaal Magazine app is het al enige tijd mogelijk om onze tijdschriften digitaal te lezen op je iPad en Android-tablet, maar sinds kort kun je hier dus ook terecht voor de actuele en handige artikelen die op onze website gepubliceerd worden. Zo blijf je met één app dus op de hoogte van alles wat Computer!Totaal te bieden heeft. De app wordt met deze nieuwsfeed wederom een stuk interessanter, voor zowel abonnees als niet-abonnees.

Wil je de nieuwsfeed bekijken? Dan moet je de app wel eerst even updaten. Ook na het lanceren van deze handige nieuwe feature blijven we onze apps natuurlijk verder ontwikkelen. Heb jij nog tips of ideeën over de manier waarop wij de apps kunnen verbeteren? We horen het natuurlijk graag!

© PXimport

Om je kennis te laten maken met de Computer!Totaal Magazine app. Kun je nu helemaal GRATIS het zomernummer van Computer!Totaal t.w.v. € 6,99 downloaden! Gebruik hiervoor kortingscode: CT010410707.

Veel leesplezier!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000