Samsung haalt Apple ouderwets onderuit

© PXimport

Samsung haalt Apple ouderwets onderuit

Televisie

Geplaatst: 20 februari 2014 - 07:54

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie

In zijn laatste twee reclames deelt Samsung als vanouds een sneer uit naar concurrent Apple.

Samsung gaat ouderwets verder met het bashen van zijn grote rivaal Apple, zo ontdekt techsite The Verge. Misschien niet zo negatief en systematisch als Microsofts 'Scroogled'-campagne, maargoed, ze mogen er weer zijn. Allereerst speelt de Zuid-Koreaanse fabrikant handig in op de laatste Apple-reclame voor de iPad Air, die het apparaat aanprijst als zijnde

. Maar de Galaxy Tab Pro 10.1 is toch echt nog even dunner. En kan véél meer.

Dan is er ook nog de commercial voor de Galaxy Note 3. Daarin wordt NBA-ster LeBron James van stal gehaald om aan te tonen dat de 'phablet' zowel qua schermgrootte als beeldkwaliteit superieur is aan Apple's laatste vlaggenschip, de iPhone 5S. "LeBron rent letterlijk weg van deze telefoon."

Ook wij denken met weemoed terug aan Samsungs vorige reclame. Daarin werd de (overigens slecht ontvangen) Galaxy Gear op epische wijze in de markt gezet.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000