Nieuw op Netflix: beste films en series van maart

© PXimport

Nieuw op Netflix: beste films en series van maart

Geplaatst: 2 maart 2022 - 09:07

Aangepast: 16 november 2022 - 09:37

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in maart nieuw op Netflix!

The Adam Project

The Adam Project heeft een flinke cast met namen zoals Mark Ruffalo, Jennifer Garner en Ryan Reynolds. In deze science fiction film gaat een man terug in de tijd om de hulp in te schakelen van zijn jongere zelf. In de wereld van de oudere versie is namelijk alles veranderd, maar niet ten goede. Daarom werken de jonge versie en de oudere versie samen om ook de toekomst van henzelf, en die van de rest van de wereld, veilig te stellen.

Worst Roommate Ever

Een huisgenoot kan een behoorlijke last zijn als deze zich niet goed weet te gedragen. Als hij of zij bijvoorbeeld teveel rotzooi maakt of altijd harde muziek op heeft staan. De mensen in deze reality serie hebben het nog wel wat erger getroffen met hun huisgenoten. Zij zijn door deze mensen bedrogen, bedreigd en zelfs mishandeld. In deze 5-delige serie wordt er steeds één verhaal verteld over huisgenoten waar je spontaan nachtmerries van krijgt.

Formula 1 Drive to Survive (seizoen 4)

Formule 1 fans kunnen weer terecht bij Netflix voor een nieuw seizoen Drive to Survive. Als je trouw alle races van het vorig jaar hebt gevolgd, geeft deze documentaireserie nog extra verdieping op het afgelopen seizoen. Want hoewel wij veel meekrijgen wat er op de track gebeurt, speelt het ware drama zich ook vaak buiten de racebaan om af.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Hilarisch en volgestampt met actie: dat is the Hitman’s Wife’s Bodyguard waar legendarisch duo Samual L. Jackson en Ryan Reynolds weer samenwerken. Als bodyguard van een huurmoordenaar én zijn vrouw, die toevallig een van de grootste oplichters ter wereld is, gaat het Michael Bryce (Ryan Reynolds) niet makkelijk af in zijn wens met pensioen te gaan. Als hij wordt ingehuurd door Bryce zijn vrouw om de huurmoordenaar op te sporen, lijkt het ene probleem zich op het andere te stapelen.

The Weekend Away

Een gezellig weekend weg met haar beste vriendin verandert al snel in een nachtmerrie wanneer Kate, de beste vriendin van Beth, spoorloos verdwijnt na een wilde avond op stap. Al snel wordt Beth verdacht met de verdwijning van haar vriendin te maken te hebben en ze moet alles op alles zetten om haar onschuld te bewijzen.

The Guardians of Justice

Fans van superheldenseries en verschillende animatievormen, kunnen hun hart ophalen bij the Guardians of Justice. Deze serie wordt namelijk in verschillende stijlen gemaakt zoals stop-motion, hybride live-action en pixelart. Hierbij zijn de gelijknamige strips als leidraad gehouden. In de serie gaat Marvolous Man samen met zijn team op zoek naar een manier om de wereld te redden van een dreigende nucleaire oorlog.

Bohemian Rhapsody

Ook als je geen fan bent van Queen, is Bohemian Rhapsody een film die je gewoon gezien moet hebben. Deze kaskraker, met Rami Malek in de hoofdrol, portretteert het leven van Freddie Mercury en de opkomst van Queen als band. Het laat zien hoe goed de band op elkaar ingespeeld was en geeft inzicht in hun schrijfproces. De band bracht hit na hit voort en zal voor altijd de geschiedenis ingaan als een van de meest succesvolle bands ter wereld.

Against the Ice

Against the Ice is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van mannen die op een expeditie gaan om de claim van Amerika op een gedeelte van Groenland te weerleggen. Hiervoor moeten ze barre weersomstandigheden trotseren wat er uiteindelijk toe leidt dat ze alles op alles moeten zetten om te overleven in de ijskoude omstandigheden. De mannen zijn bereid te sterven voor hun doel om te bewijzen dat Groenland één eiland is, en zodoende de Amerikaanse claim ongeldig te kunnen verklaren.

The Unholy

Als de dove Alice na een bezoek van de heilige maagd Maria plotseling weer kan horen, lijkt zich een wonder te hebben voltrokken. Daarnaast kan ze ook opeens zieken genezen en Alice is er heilig van overtuigd dat ze door Maria op een persoonlijke missie is gebracht om de wereld te verbeteren. Maar wanneer er plotseling gruwelijke gebeurtenissen plaatsvinden, borrelt de gedachte op dat er misschien een veel sinistere identiteit achter de bezoeking van Alice zit.

The Andy Warhol Diaries

De werken van Andy Warhol kent iedereen. De soepblikken van Campbell of de zeefdrukken van de iconische Marilyn Monroe: de readymades van Andy Warhol hebben zijn tijd gekleurd. Nadat de kunstenaar in 1968 wordt neergeschoten, begint hij zijn leven vast te leggen. Deze beelden zijn te zien in de mini-serie The Andy Warhol Diaries. Hiermee krijgt de kijker een unieke blik in het hoofd en het leven van de bijzondere en excentrieke kunstenaar.

Taboo

In deze serie van de BBC speelt zich af in 1814 met Tom Hardy in de hoofdrol die het personage van James Keziah Delany vertolkt. James keert terug naar Londen nadat iedereen dacht dat hij dood was. Daar wil hij het bedrijf van zijn vader nieuw leven inblazen. Al snel blijkt echter dat James, ondanks dat hij er nog hetzelfde uitziet, niet meer de man is van voor zijn verdwijning. Deze serie zoomt in op de grimmige kant van Londen in de 19de eeuw waar politieke en zakelijke corruptie de orde van de dag waren en bendes de straten van de stad onveilig maakten.

First Man

Om de eerste man op de maan te krijgen, was Amerika bereid om alles op alles te zetten. De strijd met de Russen om de eerste man in de ruimte te krijgen hadden ze al verloren. Daarom wilde Amerika alle nodige risco’s nemen om wel een man op de maan te zetten. De film First Man volgt de weg van Neil Armstrong om de eerste man op de maan te worden en alles wat hij daarvoor heeft moeten opofferen in de lange en zware weg naar dat doel. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000