Nieuw op Netflix: beste films en series van december

© PXimport

Nieuw op Netflix: beste films en series van december

Televisie

Geplaatst: 29 november 2021 - 11:11

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en -series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in december nieuw op Netflix!

Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home is de laatst uitgekomen Spider-Man. De nieuwe film staat inmiddels al wel klaar om in bioscopen te verschijnen, dat wordt namelijk Spider-Man: No Way Home. In Far from Home zien we Peter Parker net na de gebeurtenissen uit Avengers: End Game. De wereld is blijvend veranderd en hét grote rolmodel van Peter is niet meer. Maar als zich dan opeens een nieuw ouderlijk figuur aandient (Jake Gyllenhaal), wil Peter deze maar al te graag vertrouwen. 

Single all the Way

Netflix gaat natuurlijk niet teleurstellen op het gebied van kerstfilms deze maand. Met een nieuwe toevoeging in de vorm van Single All the Way, kunnen ook de volwassenen van heerlijke kerst zoetsappigheid genieten. Rond de feestdagen is het natuurlijk extra moeilijk als je single bent. Tenslotte wil je graag de mooie dagen samen doorbrengen, en jou familie die je met de neus op de feiten drukt, daar zit niemand op te wachten. En dat is precies waarom Peter zijn beste vriend Nick overhaalt om te doen alsof ze een relatie hebben. 

Lady Bird

Christine noemt zichzelf Lady Bird en ze is het perfecte beeld van een rebelse tiener die op zoek is naar haar rol in de maatschappij. Haar moeder maakt haar tiener zijn niet makkelijker, zij zit namelijk overal boven op met een alles controlerende houding. Lady Bird is een mooie film over hoe het is om jong te zijn. 

The Witcher (seizoen 2)

Geralt of Rivia is terug op Netflix in het tweede seizoen van The Witcher. In het vorige seizoen van deze fantasy serie moest Geralt zich neerleggen bij de wil van het lot. Dit lot brengt hem nu verder in het verhaal, waarin hij de verantwoordelijkheid krijgt over de bijzondere Cirilla. 

Don’t Look Up

Don’t Look Up is een echte power house film wat betreft de sterrencast. Niemand minder dan Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Cate Blanchett zijn in deze sci-fi film te zien. Hierin krijgt de aarde te maken met een gigantische meteoriet die op de aarde af raast. Als deze in zou slaan zijn de aarde, en haar bewoners, verleden tijd. De overheid probeert dit geheim te houden maar twee wetenschappers vinden dat het naderende einde algemene informatie zou moeten zijn. 

The Power of the Dog

Benedicht Cumberbatch speelt een harde rancher die maar niks moet hebben van de vrouw (Kirsten Dunst) van zijn broer en haar zoon. Hij doet er dan ook alles aan om de twee te intimideren op allerlei mogelijke manieren. Maar dan komen er zaken aan het licht, die alles in een ander perspectief zetten. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000