Nieuw op Netflix: beste films en series van april

© PXimport

Nieuw op Netflix: beste films en series van april

Geplaatst: 3 april 2022 - 12:27

Aangepast: 23 april 2024 - 08:20

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in april nieuw op Netflix!

Our Great National Parks

Wie is er nou niet gek op rustgevende natuurdocumentaires? Deze serie, die de mooiste nationale parken ter wereld laat zien, werd door niemand minder ingesproken én gepresenteerd dan voormalig president Barack Obama. In deze serie wordt niet alleen bijzondere natuur getoond maar ook aparte dieren en diersoorten die slechts op één plek ter wereld voorkomen. 

Jimmy Savile: a British Horror Story

Jimmy Savile was een bijzondere tv persoonlijkheid die niet alleen vanwege zijn aparte gedrag opviel maar ook graag onder de aandacht kwam vanwege zijn liefdadigheid. De geliefde tv persoonlijkheid werd uiteindelijk zelfs geridderd door de koningin. Totdat er een duister en schokkend geheim aan het licht komt: Savile wordt van alle kanten beschuldigd van seksueel misbruik en steeds meer verhalen duiken op. 

Russian Doll (seizoen 2)

Het eerste seizoen van Russian Doll voelde een beetje als een trip waar je geen kaas van kan maken. Op haar verjaardag sterft Nadia namelijk, maar ze komt steeds weer terug tot leven. Ze moet een manier vinden om deze cyclus te doorbreken, wat bijzondere taferelen opleverde. Nu komt seizoen twee op Netflix. Ook hierin staat Nadia weer centraal en gaat ze weer een nieuw, bizar en existentieel avontuur aan. 

Conversations with a Killer: the John Wayne Gacy Tapes

De moord miniseries doen het nog steeds goed op Netflix en daarom verschijnt er deze maand weer een kersverse op Netflix. Dit keer staat seriemoordenaar John Wayne Gacy in de hoofdrol. Hij werd in de media ook wel de ‘Killer Clown’ genoemd omdat Gacy regelmatig als clown optrad voor zieke kinderen in het ziekenhuis. Deze Killer Clown heeft de dood van minstens 33 jongens en mannen op zijn geweten. In deze miniserie wordt er dieper ingegaan op de gruwelijke moorden die Gacy pleegde.

Return to Space

Elon Musk heeft met zijn ruimtevaart bedrijf Space X de Amerikaanse ruimtevaart weer op de kaart gezet. Het doel was om vanaf Amerikaanse bodem Amerikaanse astronauten te lanceren en tot het internationale ruimtestation ISS te brengen. Het was de eerste keer in 9 jaar dat dit gebeurde, en dan nog wel met een commercieel vervaardigd ruimtetoestel. Return to Space vertelt het verhaal van Elon Musk, Space X en de technici van het bedrijf en hoe zij Amerika weer terug op de ruimtevaartkaart proberen te zetten. 

The Rhythem Section

Blake Lively en Jude Law spelen de hoofdrol in deze spannende thriller. Wanneer het hele gezin van een vrouw omkomt bij een vliegtuigcrash, zint de vrouw op wraak en vergelding. Ze slaat een pad in van spionage en is bereid alles eraan te doen om diegenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar familie terecht te laten staan. Er komt een onverschrokken spion in haar naar boven die niet bang is om moreel grijze of zelfs zwarte gebieden te betreden. 

I See You

I See You is een spannende en onheilspellende film over een gezin dat woont in een kleine stad. Er raakt een jongen vermist en de vader van het gezin, die werkzaam is als rechercheur, wordt op de zaak gezet. Ondertussen beginnen er allemaal vreemde dingen te gebeuren in het huis zelf. Er lijkt een onzichtbare maar kwaadaardige kracht aan het werk te zijn die vastbesloten is het gezin te teisteren. 

Sonic the Hedgehog

Om deze film was nogal wat te doen toen hij uitkwam in 2020. In eerste instantie was Sonic namelijk helemaal niet herkenbaar vormgegeven. Daarop regende het klachten en de makers van de film besloten er nog eens nauwkeurig naar te kijken. Nu kun je deze film, met herkenbare Sonic, bekijken op Netflix en genieten van het avontuur dat hij meemaakt. Een kwaadaardig genie zit namelijk achter Sonic aan met het doel om de wereld te veroveren. 

Till Death

Megan Fox is te bewonderen in deze ijzingwekkende thrillerfilm. Als haar huwelijk op de klippen dreigt te lopen, probeert haar man met een romantische verrassing het vuur tussen de twee weer aan te wakkeren. Hij heeft een heel plan bedacht, maar wanneer hij echter om het leven wordt gebracht als onderdeel van een wraakplan, en zij aan haar dode man vastgeketend wordt, moet ze alles op alles zetten om te overleven. De twee moordenaars sluipen nog steeds door het huis terwijl zij een manier moet zien te vinden om ongeschonden weg te komen. 

Senzo: Murder of a Soccer Star

Senzo Meyiwa was een nationale voetbalheld in Zuid-Afrika. Het land was dan ook diep geschokt toen deze voetbalheld werd vermoord. In deze serie wordt het bewijsmateriaal nog eens nauwkeurig onder de loep genomen. 

Gasoline Alley

Wie houdt er niet van een spannende actiefilm met een paar geliefde acteurs? In deze film zijn onder andere Bruce Willis en Devon Sawa te zien. Het verhaal gaat over een tattoo artiest die verdacht wordt van de moord op vier vrouwen. Om zijn naam te zuiveren schakelt hij de hulp in van twee rechercheurs die hem al een tijdje schaduwen. Uiteindelijk lijkt alles erop te wijzen dat iemand heel hard zijn best heeft gedaan om de tatoeëerder schuldig te laten lijken. Lukt het hem, in een storm van geweld en verdenkingen, om zijn onschuld te bewijzen? 

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Trust No One: The Hunt for the Crypto King is een waargebeurde misdaad documentaire waarin cryptovaluta centraal staat. Als er meer dan 250 miljoen aan cryptovaluta verdwijnt van een van de grootste beurzen, en de oprichter van deze beurs plotseling op mysterieuze wijze om het leven komt, is er geen manier meer om dit geld terug te krijgen. Hij heeft namelijk alle wachtwoorden met zich mee het graf in genomen. Als er een onderzoek wordt gedaan, blijkt dat hebzucht en misdaad hand in hand gaan. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten