Feature Friday - Hoe budget is de nieuwste Aldi-foon eigenlijk?

© PXimport

Feature Friday - Hoe budget is de nieuwste Aldi-foon eigenlijk?

Televisie

Geplaatst: 27 februari 2015 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:52

Redactie Computer!Totaal

De Wolfgang-smartphones die supermarkt Aldi verkoopt zijn soms briljant goed, en soms erbarmelijk slecht. De nieuwste versie is de AT-AS45LTE. Peter en Elmar onderzoeken of deze budget Android-smartphone een scherpe deal is.

De Wolfgang AT-AS45LTE is de eerste Aldi-telefoon die 4G-internet ondersteunt. Daarnaast heeft fabrikant Ambient Technology het design op de schop gegooid en is er aanzienlijk betere hardware aanwezig. Is dit dan eindelijk weer een Aldi-foon die de moeite waard is? Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal zoeken het voor je uit, en komen naast grote pluspunten ook zeker wat nadelen tegen. Zou jij bij de Aldi binnenwippen voor een smartphone?

Volgende week vrijdag kan je uiteraard weer een verse Feature Friday verwachten, die je met een vrolijke noot het weekend instuurt. Bezoek in de tussentijd ook GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000