Feature Friday - De beste games en tech van E3 2015

© PXimport

Feature Friday - De beste games en tech van E3 2015

Televisie

Geplaatst: 26 juni 2015 - 10:45

Aangepast: 24 november 2022 - 11:26

Redactie Computer!Totaal

Deze week geen Feature Friday vanuit de studio, maar een game-special op locatie in Los Angeles! Daar vond vorige week de E3 gamebeurs plaats en dat betekende tal van nieuwe games en technologische ontwikkelingen. Maar wat waren nu de hoogtepunten? Peter vertelt het je allemaal in deze Feature Friday.

Feature Friday verruilt de studio deze week voor het zonovergoten Los Angeles! Peter van GamersNET is als game-expert uiteraard aanwezig op de E3-beurs, en praat je in deze aflevering volledig bij over alle topgames en game-tech waar we de komende maanden mee aan de slag kunnen.

Zo zie je onder meer de indrukwekkende HoloLens van Microsoft voorbij komen, doet Sony een duit in het VR-zakje met Project Morpheus en zie je vette beelden van games als Fallout 4, The Last Guardian en de splinternieuwe DOOM.

Volgende week weer een item vanuit de studio, en dan schuif ook Elmar weer aan met een interessante gadget. Eerdere afleveringen van Feature Friday gemist? Geen nood, je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000