Feature Friday - Top 5 gadgets van het Mobile World Congress

© PXimport

Feature Friday - Top 5 gadgets van het Mobile World Congress

Geplaatst: 13 maart 2015 - 14:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:17

Redactie Computer!Totaal

Begin deze maand vond het Mobile World Congress weer plaats in Barcelona, en Elmar was er bij om de nieuwste smartphones en smartwatches voor je te checken. Hier de vijf beste gadgets die hij daar tegenkwam. En wat vindt Peter eigenlijk van de Galaxy S6 en de nieuwe Xperia-tablet van Sony?

Samsung, Sony, Huawei, LG, vrijwel alle fabrikanten grijpen het jaarlijkse Mobile World Congress (MWC) aan om hun nieuwste smartphones, smartwatches en tablets te presenteren. Ook dit jaar waren we er natuurlijk weer bij, en gingen onder meer aan de slag met de Galaxy S6 van Samsung en de Xperia Z4 Tablet van Sony.

Wat de beste gadgets van de beurs waren? Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal lopen ze langs in deze nieuwe aflevering van Feature Friday. Meer lezen over MWC 2015? Je vindt al het nieuws en hands-on ervaringen terug in het complete MWC 2015 dossier!

Zijn er gadgets die jij graag in de lijst had willen zien? Of ben je het er grondig mee oneens? Laat je reactie achter in de comments!

Volgende week vrijdag zitten Peter en Elmar natuurlijk weer klaar voor een nieuwe aflevering. Dat gaan de heren de deur uit om te vliegen met een drone! Bezoek in de tussentijd ook zeker GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten