Feature Friday - Heeft de LG G4 de beste smartphonecamera?

© PXimport

Feature Friday - Heeft de LG G4 de beste smartphonecamera?

Geplaatst: 19 juni 2015 - 10:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:49

Redactie Computer!Totaal

Heeft LG met de nieuwe G4 de beste smartphonecamera in handen? Peter en Elmar bespreken de nieuwe telefoon in deze aflevering van Feature Friday. Daarnaast wordt het stevige prijskaartje besproken en de grootste concurrent van de G4: de LG G3...

Als je de G4 en zijn voorganger, de LG G3, naast elkaar legt lijken de verschillen niet groot. Het formaat is nagenoeg hetzelfde, evenals het 5,5 inch (14 cm) scherm. Het opvallendst is dat de G4 in twee varianten verschijnt. Een versie met een gewone plastic achterkant en een iets duurdere versie met een leren achterkant. Of je het mooi vind is een kwestie van smaak...

Peter van GamersNET en Elmar bekijken in deze aflevering de luxe uitvoering met een leren achterkant. Dat de telefoon ook over een uitstekende camera beschikt kon je al lezen in onze uitgebreide smartphone cameratest. Maar is het ook de beste camera in een smartphone ooit?

Eerdere afleveringen van Feature Friday terugkijken? Hier staan ze allemaal overzichtelijk op een rij. En volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar!

Meer weten over de LG G4? Lees hier dan de volledige geschreven review van LG's nieuwe vlaggenschip.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000