Review: Ultimate Ears Wonderboom 2

Review: Ultimate Ears Wonderboom 2

Hifi

Geplaatst: 17 juli 2019 - 12:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:16

Zodra de zomerse temperaturen weer aanbreken, zijn de nieuwe bluetoothspeakers niet aan te slepen. Er is dus een hoop keuze, maar de Wonderboom 2 van Ultimate Ears blijkt een van de beste opties.

Vooral vanwege de geluidskwaliteit, waar het immers ook om draait. Letterlijk in dit geval, want de cilindervormige speaker biedt 360-graden-audio. Zet de gadget midden op tafel, en iedereen in de nabije omgeving kan optimaal van de muziek genieten. Ondanks de compacte vorm zijn de bastonen goed vertegenwoordigd, en door het water- en stofbestendige design is de speaker ook geschikt voor op het strand of om mee aan boord te nemen. Een speciale buitenmodus doet zijn werk naar behoren, de frequenties worden hierin dusdanig afgesteld dat het geluid verder reikt dan normaal. Maar dat neemt niet weg dat de Wonderboom 2 in de normale stand ook flink luid kan. Onze enige kanttekening: opladen gebeurt nog via micro-usb. Dat had best usb-c mogen zijn.

Conclusie

Topgeluid in compacte en stevige behuizing, voor een goede prijs.

Adviesprijs: € 99,99

Voor meer informatie: https://www.ultimateears.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000