Review: Sudio Regent

Hifi

Geplaatst: 13 juli 2017 - 04:00

Vorig jaar lanceerde het Zweedse Sudio draadloze oordoppen die bij ons goed in de smaak vielen. Nu is het de beurt aan een draadloze koptelefoon, de nieuwe Sudio Regent.

Het merk focust zich op betaalbare audioproducten die desondanks de nodige klasse uitstralen, en met de Regent is dat zeker gelukt. De headset oogt met zijn lederen oorkussens en (nep)gouden afwerking erg luxe. Aardig is daarnaast dat de koptelefoon geleverd wordt met twee soorten oorschelpen, oftewel ‘caps’ die op de uiteinden te plaatsen zijn. Twee stuks worden meegeleverd, eentje met een stoere marmer-opdruk en een andere met een enkele gouden streep. Minimalistisch en stijlvol.

De Regent is een on-ear-model en rust tijdens het dragen dus niet óm, maar óp uw oren. De headset heeft daardoor de neiging om snel te knellen, comfortabel is anders. De audiokwaliteit is voor een headset met een dergelijk prijskaartje niet onaardig, maar nummers klinken wel wat vlak. Er zit weinig variatie in het hoog en het laag, waardoor detail verloren kan gaan. Maar als u op dit gebied veel beter verwacht, zult u echt even door moeten sparen.

Conclusie

Een draadloze koptelefoon die onderscheidend is in zijn uitstraling, maar op audiogebied niet per se boven de concurrentie uitsteekt.

Adviesprijs: € 129,–

Voor meer informatie: www.sudiosweden.com/nl/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000